Over mij

Hoihoi! Mijn naam is Lydia en ik ben de trotse eigenaresse van deze blog. Ik ben geboren in 1999, wat mij nu 21 jaar oud maakt. Ik woon in een klein dorpje op de Veluwe, heb vorig jaar mijn opleiding tot directiesecretaresse afgerond maar ben nu werkzaam in een supermarkt. Voor mij voor nu prima werk en ik ben nog zeker niet op zoek naar iets anders! Ik woon nog thuis samen met mijn ouders en zusje van 18 jaar.

Ik speel graag bugel, voor iedereen die niet weet wat dat is, vergelijk het maar met een trompet. Verder vind ik het heel fijn om helemaal niks te doen en breng ik graag tijd door met Videoland en/of YouTube. Ik hou van schrijven, althans, eerlijk gezegd heb ik het al heel lang niet gedaan omdat ik geen reden heb om te schrijven. Met deze blog heb ik dat gelukkig wel weer. 

Ik ben van mezelf erg rustig en begeef me graag op de achtergrond. Ik ben geen prater maar met pen en papier (ok√©, of met mijn laptop) weet ik me wel raad. Van jongs af aan schreef ik altijd al graag verhaaltjes. Dit is dan ook niet mijn eerste blog, rond 2013 startte ik een blog samen met mijn zusje. Hierna ging ik in mijn eentje verder maar in 2015 ben ik toch weer gestopt. Nu, eind 2020 besloot ik weer te beginnen, omdat ik het toch erg miste. Toch moet ik eerlijk bekennen dat ik dit niet had geschreven als mijn vriend me niet had aangemoedigd. :) 

Mocht je nog meer over mij willen weten dan mag je altijd een reactie achterlaten of op een andere manier contact met mij opnemen.

Een reactie posten

Gewoon Lydia. Theme by STS.