dinsdag 12 januari 2021

Moodboard: mijn interieurwensen


Net als veel van jullie kan ik úren op Pinterest rondstruinen en hoewel je mij natuurlijk ook gewoon kan volgen op Pinterest vind ik het toch leuk om een greep van mijn borden te delen op mijn blog. Met beschrijvingen uiteraard. Omdat ik vooral heel veel bezig ben met het zoeken naar interieur afbeeldingen (dromen over 'later', snap je) wil ik hier wat over delen. Let's go!

Houttinten
Ik vind houttinten enorm gezellig en natuurlijk staan. Het geeft warmte af (niet letterlijk natuurlijk ;)) en ik word op de één of andere manier ook nog eens heel rustig van die tinten.

Zwart, wit, grijs
Ik denk dat ik niet alleen voor mezelf spreek als ik zeg dat zwart, wit en grijs-tinten me heel erg aanspreken. Een beetje kleur in huis vind ik erg belangrijk maar ik hoef echt niet alle kleuren van de regenboog om me heen. Het moet echt wel rustig blijven, want door je persoonlijke spullen word het vaak alsnog een drukke boel.

Groen
Iets wat in dit moodboard mist, maar wel belangrijk voor mij is, is groen. Ik hoef echt geen tropisch regenwoud in mijn huis maar een plantje hier en daar vind ik heel gezellig. 

Orde 
Ik ben best een opgeruimd persoon. Ik hou niet van veel spullen en rommel om mij heen is rommel in mijn hoofd. Als iets ergens anders staat dan ik ben gewend maakt mij dat heel onrustig. Daarom is het eerste en voor mij misschien wel belangrijkste in mijn huisje later: orde en netheid. Mijn aanrecht zal zeker niet vol staan met allerlei troep (koffiezetapparaat, theekoker, mixers, etc.) maar moet vooral rustig zijn. Stiekem ben ik een beetje bang dat mijn huis té onpersoonlijk word omdat ik zo min mogelijk spullen in zicht wil hebben, behalve mooie spullen natuurlijk. We'll see.

Voor mij is het nog voorlopig nog zeker niet aan de orde, het zal zeker nog een jaar of 4/5 duren voordat ik mijn ouderlijk huis zal verlaten. En misschien ook wel langer. Ik weet natuurlijk ook niet hoe mijn leven er dan uitziet, hoe ik financieel zit, of ik nog samen met mijn vriend ben (daar gaan we wel voor natuurlijk 😍) of dat ik wellicht toch alleen zal moeten wonen, etcetera. Alles kan. Maar ik droom er al veel over en zie het al helemaal voor me. Tegen die tijd zijn er vast weer andere trends en is mijn smaak vast weer enigszins veranderd. Dat maakt het natuurlijk niet minder leuk om eindeloos op Pinterest rond te speuren!


Een reactie posten

Gewoon Lydia. Theme by STS.