dinsdag 26 januari 2021

Bullet journal voor februari

Al een paar jaar geleden kocht ik een Bullet journal. Ik begon enthousiast maar na twee maanden deed ik er niets meer mee. Af en toe maakte ik nog een opzet voor een hele maand, om vervolgens na twee weken alweer te stoppen. Toen ik eind december weer geïnspireerd werd om te bullet journallen ben ik ook gelijk aan de slag gegaan. Nu, bijna een maand verder, maak ik nog steeds gebruik van mijn bullet journal. Daarom besloot ik om in februari weer verder te gaan. Net als de vorige maand maakte ik weer erg veel foutjes: schrijffoutjes, datumfoutjes, lijnfoutjes, etc. Herkenbaar? Ik ben een perfectionist maar toch weer niet zo erg dat ik eerst álles met potlood uitschrijf en daarna pas met pen. Oh, oh... Ondanks dat ik niet helemaal tevreden ben besloot ik mijn bullet journal voor de komende maand toch met jullie te delen, misschien kan ik jullie toch inspireren. 

Even een side note: ik heb eigenlijk alles gejat van Pinterest. Beter goed gejat dan slecht bedacht toch?


Ik ben niet heel echt heel erg creatief, ik heb weleens een poging gedaan met van alles knippen, plakken en kleuren in mijn bullet journal maar echt een groot succes was dat niet. Ik houd het liever rustig, dan kan er minder fout gaan en vaak wordt het al druk genoeg als je er van alles in schrijft.

Aan de rechterkant heb ik een soort invullijstje, hier kan ik per dag één of twee dankbaarheidspuntjes opschrijven. Dit had ik in januari ook, ik vulde dit niet elke dag in maar die dagen dat ik er wel aan toe kwam vond ik het fijn om hierbij stil te staan.

Linksonder heb ik een soort 'tracker', zo wordt dat genoemd toch? Zo kan ik meten hoe vaak ik bijvoorbeeld muziek maak, een blogartikel online zet of een dag niets heb uitgegeven.

Bovenin het dagoverzicht zet ik altijd mijn afspraken, wat meer naar onderen mijn taken.

Tsja, hier ging eigenlijk van alles mis. Je zou denken dat het niet zo moeilijk is allemaal maar ik presteer het toch altijd weer om van die kleine domme fouten te maken. Mijn maandoverzicht van februari loopt dus even een weekje door naar maart, oeps! 

Tot zover mijn bullet journal van februari. Ik ben benieuwd of ik het deze maand weer net zo blijf bijhouden als de afgelopen maand. Wie weet krijgen jullie over een maand mijn overzicht van maart te zien! Houd jij een bullet journal bij?

1 opmerking

  1. Goh ja die foutjes maken het charmant :) Ik heb in mijn papieren bullet journal ook veel foutjes staan nu. Streepjes van kadertjes te ver doorgetrokken, schrijffouten, ... Maar ik heb nu een digitaal bullet journal en dat vind ik ook heel fijn!

    BeantwoordenVerwijderen

Gewoon Lydia. Theme by STS.