zondag 13 december 2020

Mijn eerste blogpost


Nadat ik in 2015 uit angst mijn toenmalige blog verwijderde heb ik heel vaak weer een poging gewaagd in het blogwereldje. Een blog gemaakt, het eerste berichtje geschreven, en dat was het alweer. De motivatie en inspiratie alweer weg. Ik was vooral bang, want wat als iemand erachter komt die ik ken? Wat moet diegene wel niet denken? Want ja, ik ben een erg gesloten persoon. Maar! Ik ga mijn angst laten varen, want hey, iedereen moet toch kunnen doen wat hij/zij leuk vindt?! Daarom ben ik er weer. Terug van weggeweest. En gelijk ook maar goed, ik heb voor het eerst een eigen domeinnaam. Het kostte een hoop frustraties en stress maar dan heb je ook wat. *doet vreugdedansje*

Ik vind een standaard voorstelstukje een beetje saai, maar aangezien ik (nog) niet veel creatiever ben dan dat doe ik het wel gewoon. Mijn naam is Lydia en ik kom uit een klein dorpje op de Veluwe. Ik ben 20 jaar oud en woon nog thuis bij mijn ouders en zusje, ik kom niets tekort maar ik kijk al enorm uit naar het moment dat ik zelf een huisje kan kopen. In mijn dagelijks leven werk ik bij een supermarkt, voor het grootste deel van de tijd op de broodafdeling! Voor nu ben ik ontzettend blij met dit werk. Verder speel ik graag bugel (voor de mensen die niet weten wat het is, vergelijk het maar even met een trompet, maar dan anders :)) Op zijn tijd hou ik van een wandeling, maar eigenlijk ben ik vaak gewoon te moe, of lui, dat mogen jullie zelf invullen. 

Ik ben gek op Chinees eten en ben ook zeker niet vies van een reep chocolade of een zak chips. Ook ben ik helemaal blij met de plantjes in mijn kamer, maar ben ik niet zo goed in de verzorging ervan. Al moet ik zeggen dat ze het goed doen, ze hebben in de zomer heel wat hete dagen overleefd en zijn zelfs gegroeid. Met dank aan Pokon plantenvoeding zeggen we dan maar. Stiekem vind ik schoonmaken erg leuk, tenminste, alleen mijn eigen kamer dan. Dat is mijn eigen plekje en dat wil ik alleen schoonmaken. Ik hoop dat ik dat later heb met mijn hele huis. Last but not least heb ik een hele lieve vriend waar ik ook veel tijd mee doorbreng.

Mijn doel met deze blog? Ik wil vooral schrijven over dingen die ik leuk vind, waar ik energie van krijg, of gewoon mijn hersenspinsels. Het is lang geleden dat ik echt heb geschreven, ik vind het fijn om dit weer op te pakken en om mijn schrijfstijl weer wat te verbeteren. Ik verwacht niet dat er in deze fase al veel mensen zijn die dit lezen, maar mocht je dit wel lezen en je wil nog iets weten, schroom niet om het te vragen. Vind ik alleen maar leuk! Je kan me trouwens ook volgen op Bloglovin om up to date te blijven.

3 opmerkingen

 1. Superleuk dat je een blog bent gestart! Inderdaad niet denken aan wat anderen ervan vinden. Ik vind je blog nu al leuk (je schrijft heel leuk!).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Welkom (terug) in de blogwereld! Hopelijk voel je je hier welkom en vind je hier snel je plekje. Ik kijk er alvast naar uit om meer van je te lezen, want ik heb het idee dat jij een enorm leuke schrijfstijl hebt.
  Liefs,
  Amber
  (Happybeat)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Welkom terug inderdaad! Wat leuk (: Ik hoop dat je er heel veel plezier uit gaat halen weer. Het ziet er in ieder geval heel mooi uit al allemaal - heel clean. Een soort nieuw, leef notitieboekje waar je dan helemaal je eigen draai aan kan gaan geven; word daar altijd helemaal happy van. Liefs, Stella.

  BeantwoordenVerwijderen

Gewoon Lydia. Theme by STS.