woensdag 30 december 2020

Hoe mijn feestdagen (en verjaardag) waren


In alle eerlijkheid, ik ben heel blij dat de feestdagen voorbij zijn en dat alles weer normaal is. Ik hou niet van drukte, van gekkigheid en ongewone dingen en wil het liefst dat alles altijd gewoon normaal blijft. Ik geniet echt van gezelligheid met anderen maar krijg er ook altijd enorm veel stress van. Net als dat ik heel veel stress krijg van het feit dat alles even anders loopt dan anders. Maar! Ik heb echt fijne feestdagen gehad en stiekem miste ik het wel dat al het koffie drinken bij familie nu niet door kon gaan (mijn familie is te groot voor uitgebreide kerstdiners met de hele fam).

Kerstavond is voor sommigen een heel ding, maar voor ons eigenlijk niet zo. Gewoon een gemiddelde avond eigenlijk. Natuurlijk heb ik wel de All You Need is Love kerstspecial gekeken, dat is wel een beetje traditie geworden.

1e Kerstdag vierden we hier thuis met het gezin. Mijn vriend kwam natuurlijk ook gezellig deze kant op en we hebben met zijn allen gegourmet en spelletjes gedaan. Verder eigenlijk weinig bijzonders, mijn familie is gelukkig net als ik niet zo van al die drukte rondom de feestdagen dus we hadden ook zeker geen volgeplande dag. De 2e Kerstdag was ik bij mijn vriend en zijn gezin. Ook hier hebben we verrukkelijk gegeten, we hadden echt heerlijk vlees (biefstuk!!!). Ook hier deden we spelletjes en hebben we met zijn allen een film gekeken. Ook deze dag stond gelukkig niet volgepland dus was er ook nog tijd om tussendoor even rust te pakken. Ideaal voor mij dus. Al met al waren het echt fijne Kerstdagen waar ik enorm van genoten heb.

Twee dagen na Kerst, op 28 december was ik jarig en werd ik alweer 21 jaar. Ik kan nog steeds niet geloven dat ik zo oud ben, ik dacht altijd dat je op zo'n leeftijd vet volwassen zou zijn. 😜 Het was een gezellige dag, uiteraard zonder visite wat ook wel heel kaal was eerlijk gezegd. Ik ben goed verwend, ik kreeg een Bijbel en een bijbehorend dagboek dus ik kan nu goed aan één van de doelen van mijn doelenlijstje werken. Ook kreeg ik een horloge, een kapstok, chocolade, een bureaulamp, en een cadeaubon. En niet te vergeten een t-shirt met een hele gekke foto van mij, gekregen van mijn zusje. Foto hiervan zal ik jullie besparen. Over foto's gesproken, bovenstaande foto maakte ik ook vorig jaar aangezien ik van dit jaar vrijwel geen gezellige kerstige foto's heb gemaakt.

De plannen voor de jaarwisseling staan nog steeds niet vast maar dat gaat vast ook heel gezellig worden. Ik wens jullie een hele fijne jaarwisseling toe en alle geluk voor 2021! Hoe waren jullie feestdagen?


Een reactie posten

Gewoon Lydia. Theme by STS.